Gostyńska KRAWATKA jak zawsze w formie💪! Nowe MENU to po raz kolejny popis mistrzowskich zdolności szefa kuchni🔪
Tym razem klasyczny POLSKI SCHABOWY🐖 na DOSŁOWNIE PÓŁ TALERZA😰 (22 PLN) w towarzystwie kremowego puree oraz moja ulubiona ĆWIKŁA😍 z chrzanem. Danie tak pyszne😋 i tak polskie, że powinien je polecać sam MARIAN KOWALSKI🙊!
KURCZAK ZAGRODOWY🐓 (29 PLN) z kaszą gryczaną ze śliwką, 🔥palonym kalafiorem i sosem na bazie TRAWY żubrowej to kolejny MAJSTERSZTYK👌 wychodzący z kuchni. Wszystko idealne, a sos to istne mistrzostwo ŚWIATA🌍.
Na deser sernik🍰 w nowej odsłonie (KULA SERNIKOWA🔮 ze słonym karmelem), który możecie zobaczyć poniżej. Szczerze polecam taki deser zakochanym💑, bo jest tak duży, że trzeba się nim podzielić z drugą połówką💏. A tak a propos, obchodzicie WALENTYNKI😞? Jeśli tak, to gdzie się wybieracie😮?

Szef PIOTR ROSZAK z każdym nowym MENU udowadnia, że nie brakuje mu kreatywności i dobrego smaku👅! Słowa uznania dla fachowej obsługi💁, która jest zawsze UŚMIECHNIĘTA😊 i gotowa pomóc. No nie może być inaczej niż 10/10!
NOTE TO MYSELF: Polska na talerzu!
Recenzja napisana 14 lutego 2017
[…] Poprzednią recenzję z tego miejsca przeczytacie tutaj […]
Ale drinka bez lodu nie da się tam wypic